<

Sidste skole-hjem samtale

søndag 25. marts 2018 | Familie

Jeg har lige for nyligt været til den sidste skole-hjem samtale med yngste guldet.

Mærkelig fornemmelse, sidste samtale, – det håber jeg et bliver, for bliver vi indkaldt en gang til, så er det fordi der er noget galt.

Men når den yngste er startet på gymnasiet, så er der kun én skole-hjem samtale tilbage, resten må hun selv klare. Og det ved jeg, at hun kan.

Jeg har gennem hele livet prøvet at fylde i mine børns livsrygsække, masser af kærlighed og gode råd, så de kan klare de udfordringer livet byder dem. Og skulle der mangle noget, så ved jeg, at de aldrig er i tvivl om, hvor de skal gå hen og få støtte og opbakning.

Men det er mærkeligt at tænke på, at nu er ungerne så store, at jeg en sidste gang skal høre lærerne sige til min yngste  guldklump, husk at markere noget mere i timerne! (søde skat, det skal nok komme en dag)

Jeg har siddet og tænkt på, hvor tiden er blevet af….. det er ikke så forfærdeligt længe siden, at jeg afleverede hende til første skoledag i 0. klasse, og tre blink senere, sidder vi til den sidste forældre konsultation på byens gymnasium, med min lille pige i midten, der ikke er så lille mere. Jeg kigger lige en gang mere, og får en lille tåre i øjet, mest af stolthed over, at her sidder en ung kvinde, på vej ud i livet……. klar til nye oplevelser, nye kammerater og venner, klar til at møde livet.

Og det er da heller ikke uden en lille portion mor-sommerfugle i maven, klarer hun det nu….  ja, det bliver vi forældre nødt til at tro på. Vi bliver nødt til at tro på, at vi har klædt de unge mennesker godt på til livet. Det vigtigste er vel så bare, at vi er der som deres sikkerhedsnet hele vejen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow

Tak fordi du læste med... Del gerne hvis du synes om indlægget <3

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *