Rabarberkage, saftig lækker og svampet

mandag 25. juni 2018 | Opskrifter

 

 

                

 

Jeg er ret vild med rabarber, og har fundet en lækker opskrift på en bradepandekage, jeg gerne vil dele med jer.

Den er lækker, frisk, saftig og svampet, og smager bare lige at et stykke mere…….

Passer til en stor bradepande ca 35×50 cm

OPSKRIFT:

ca 500 gram renset rabarber, i små stykker

75 gram koksmel

1 æggehvide

50 gram sukker

Det hele blandes sammen og trækker lidt i en skål, mens kagen røres sammen

400 gram smør

600 gram sukker

1 vaniljestang

6 æg + 1 æggeblomme

200 gram kokosmel

350 gram hvedemel

2 tsk bagepulver

1 dl mælk

200 gram hvid chokolade, grofthakket

Evt et par plader ekstra chokolade til pynt af kagen.

Bland blødt smør med sukker og vaniljekorn, og rør det godt sammen. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk det godt sammen.

Tilsæt de øvrige ingredienser, og pisk det hele godt sammen.

Dejen hældes i bradepanden, og rabarber blandingen fordeles ovenpå sammen med den grofthakkede hvide chokolade.

Kagen bages på næst nederste rille ved 175° i ca 55 minutter i alm ovn.

Når kagen er kold, kan den evt pyntes med smeltet hvid og mørk chokolade.

Velbekomme.

 

 

Follow

Tak fordi du læste med... Del gerne hvis du synes om indlægget <3

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *