<

NULLERMÆND OG HÆNGEKØJER

tirsdag 6. februar 2018 | Tanker

Ja, indrømmet – jeg er ikke den store rengøringsfreak.

Jeg har faktisk fundet ud af, at jeg ikke bliver mere lykkelig, fordi jeg har hovedrengjort hele huset hver fredag.

Der var engang, hvor jeg troede, at jeg først kunne “tillade” mig at slappe af, når hele huset var gennemtjekket for nullermænd! HEY, hvem sagde det, hvem har nogensinde sagt, at det skal være sådan ?

Det har jeg aldrig fundet et svar på, ikke engang min allerklogeste ven GOOGLE, ved det!

SÅ, jeg har bestemt, at jeg godt må slappe lidt af med det rengøring, og at et lille hop op i hængekøjen med en god bog, faktisk gør mig lidt mere lykkelig.

Når jeg så ligger der og nyder livet i min egen lille boble, så har jeg faktisk et pænt overblik over mit lille univers.

Og skulle der så være kommet en lille ny nulllermand, henne under kommoden, så vinker jeg til ham, og han får en chance til.

Det store spørgsmål er, er det en overspringshandling eller et valg jeg tager ?

Jeg ved det ikke, og min allerklogeste ven GOOGLE, ved det heller ikke!

Men fakta er, at jeg prøver, at huske, at trække vejret engang imellem (og det er selvfølgelig nemmest, hvis der ikke er overfyldt med nullermænd)! – prøver at finde de små øjeblikke, i en ellers til tider travl hverdag, – finde de små øjeblikke, hvor jeg bliver mere lykkelig af at læse en bog eller drikke en god kop kaffe og trække vejret dybt ned i maven, – istedet for at hoppe rundt med støvkosten og jagte små uskyldige nullermænd!!

Så HUSK de små øjeblikke – grib dem 🙂

Follow

Tak fordi du læste med... Del gerne hvis du synes om indlægget <3

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *