<

Kolde fødder og vind i håret

lørdag 3. marts 2018 | Ud i det blå

Vågnede op til en skøn rød solopgang, og tænkte at frisk luft og en lang travetur, ville være en dejlig start på weekenden.

Inden jeg nåede ud, var solen dog forsvundet bag skyerne, der lå som et tykt gråt tæppe.

Men på tur ud i det blå, med min tro følgesvend, vores lille pelspølse Holger, det kom jeg.

Kolde fødder, og frosten der blidt bider i næse og kinder. Friske muldvarpeskud i den frosne jord, ænderne der optimistisk dykker efter føde i det kolde halvfrosne vand, en due der kagler i trætoppen og fugle der kvidrer, og længes efter foråret som de fleste af os gør. Og jo, det varer ikke længe inden det hele bliver lysegrønt igen.

Jeg elsker mine traveture ud i naturen. Det gør et eller andet ved mig, jeg ikke finder andre steder. Jeg kan mærke, at jeg får renset tankerne, og mærker den friske luft helt ned i bunden af maven. Det er en fantastisk start på en skøn weekend der endnu er helt frisk og klar til at gå ombord i og nyde sammen med venner og familie.

Plads til hygge, spontanitet og kærlighed til hinanden og til livet, lige her og nu.

God weekend 🙂

Follow

Tak fordi du læste med... Del gerne hvis du synes om indlægget <3

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *