<

Ja, jeg synger i bilen ♫♪ ♪♫…..

søndag 25. februar 2018 | Hverdagsglimt

….. det gør jeg, og gerne højt.

Og en dag, fik jeg da også en reaktion fra en anden bilist 🙂

Jeg var på vej hjem fra arbejde, og sådan sidst på dagen, så er det rart med lidt musik at slappe af på, gerne for fuldt tryk (tricket er at skrue så meget op, at man ikke kan høre sig selv – det er hemmeligheden) Jeg sidder frisk og skråler med på Le Ann Rimes – Can´t Fight The Moonlight……

Da jeg i et vejkryds holder for rødt, får jeg ud af øjenkrogen øje på bilen ved siden af, hvor der sidder en pæn ældre mand og smiler lidt bredt, da vi får øjenkontakt. Jeg tænker at mine kinder lige når at matche stoplygterne på bilen foran mig, da jeg får et endnu større grin og en tommel up, af den flinke mand. Jeg griner tilbage til ham, og synger videre….

Follow

Tak fordi du læste med... Del gerne hvis du synes om indlægget <3

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *