<

Cirkeltræning – miss piggy på gulvet….

søndag 8. april 2018 | Fit med mor

I et øjebliks kådhed, eller i hvert fald i et af mine svage øjeblikke, sagde jeg JA…

Ja, til at prøve noget nyt.

Et af mine nytårsforsætter er, at jeg skal flytte grænser, og prøve nye ting… Det her skulle så blive en af dem.

Jeg har trænet i et af de lokale fitness centre, og det har været helt fint, jeg har endda hyret en personlig træner, og det går også super fint.

Nu har jeg så sagt ja, til være med på et hold – et hold sammen med en masse andre fremmede svedige mennesker…..

Jeg står i den store sal med alle maskinerne, vejrtrækningen er fin, jeg er i god tid, der er ikke kommet andre end en pæn ældre herre, og jeg tænker et kort øjeblik, at eg måske er gået forkert, jeg overvejer endda, at jeg lige så ubemærket kan smutte ud i omklædningsrummet igen…… Men inden jeg når at blinke med øjnene, så er musikken sat igang, og vi står i en rundkreds og er igang med opvarmningen…..

Jeg når lige at tænke, at det egentligt er meget hyggeligt, jeg når lige at ramme et deja vu fra en svunden tid, lige inden mareridtet går igang.

Cirkletræning er ikke for sjov, jeg siger dig bare, inden der var gået 10 minutter, havde jeg overvejet at hænge mig i aftørringspapiret flere gange! Med tungen hængende ud af halsen, og stakåndet prøver at nikke anerkendene til min sidemakker midt i et englehop, får jeg pludselig øje på miss Piggy i det alt for store spejl på endevæggen (jeg synes de har alt for mange og alt for store spejle i rummet), men det er ikke miss Piggy, det er mig…. lyserød og oppustet som en spærreballon, prøver jeg febrilsk at følge med i en spurt på stedet…..

Den dag troede jeg, vi skulle have fat i hjertestarteren, men jeg overlevede.

Og jeg må komme med en indrømmelse, det er faktisk lidt fedt at være en del af et hold, et hold med fremmede svedige mennesker lige præcis som mig selv.

Jeg har været med nogle gange nu, og jeg ser faktisk frem til at stå tidligt op på en lørdag, iklæde mig en lille spandax buks og svede røven ud af bukserne.

Follow

Tak fordi du læste med... Del gerne hvis du synes om indlægget <3

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *